שרון שלחה מכתב לרון חולדאי בעקבות כתבת יחסי ציבור שעשו לו אצל שלח ודרוקר. שרון תוהה איפה בדיוק אפשר למצוא דירת שני חדרים במחיר של 600$ (בעברית: 2,000 שקל) במרחק של 400 מ' מרוטשילד. ידוע לי על לא מעט דירות כאלה ברחוב השומרון וגם ברחוב הגליל (תבדקו, זה יוצא 400 מ' מרוטשילד). העניין הוא שאלו רחובות שנמצאים עמוק בתוך מתחם התחנה המרכזית הישנה שכיום הוא לא בדיוק האזור הכי נחמד לגור בו (אלא אם כן נגישות גבוהה להירואין וזונות היא בראש רשימת הדרישות שלכם).
הכתבה המלאה של רון חולדאי ניתנת לצפייה כאן.
שלח ודרוקר עשו לחולדאי חיים קלים מאוד ונמנעו מנגיעה בשלושת הנושאים שלדעתי חולדאי צריך ללכת הביתה בגללם: יד חרוצים, מכלול התחבורה העירונית בתל-אביב (שוב חולדאי נותן תירוצים בלבד) ונושא שיתוף הציבור בעיר.
חולדאי מסביר בכתבה שאוטוסטרדות צריכות להתרחב לקראת מרכז העיר. הוא רק שוכח שזה בדיוק מה שהורס מרכזי ערים. אפילו בתל-אביב הכבישים הרחבים כמו רחוב פנקס ושדרות שאול המלך הם עורקי תחבורה מתים מבחינה אורבנית בגלל עודף אספלט שמצוי בהם.

דווקא מאוד חשוב לי שיהיה סוחר סמים בקירבת מקום.
הוא אמר שככל שמתקרבים למרכז העיר מתנקזת יותר תנועה, ולכן זה פרדוקסלי שהאוטוסטרדות נהיות צרות דווקא שם.
הוא אמר בפירוש שהפתרון הוא תחבורה ציבורית.
כן, הוא אמר שזה הפתרון. מעניין איפה הוא היה בתשע השנים האחרונות. במציאות חולדאי ממשיך להרחבי כבישים פנימיים בתוך העיר (קפלן והוברמן הורחבו לאחרונה).